V-learning


Voorstelling V-learning

V-learning kent verschillende toepassingsmogelijkheden:

 

 • Congressen

 • V-learning is perfect voor het bekijken van congressen via internet en digitale televisie.

  De congressen worden niet enkel opgenomen en doorgestuurd maar volledig geïntegreerd en gemonteerd in het V-learning-pakket. We zorgen ervoor dat het kort, krachtig, boeiend en aangenaam is om te bekijken.

  Daarnaast kan een controlesysteem gekoppeld worden zodat u kan nagaan wie er al dan niet op de hoogte is van de besproken materie.

 • Bedrijfstrainingen

 • Uw personeel kan via internet of digitale televisie bedrijfstrainingen volgen. Dit kan van op de eigen werkplaats of vanuit de zetel thuis. Trainingen met V-learning hebben een aantal voordelen :

  1. De werkplek is niet onderbemand

  2. Geen verplaatsingskosten

  3. Een cursus kan gevolgd worden waar en om het even wanneer (er hoeft geen rekening te worden gehouden met het aantal deelnemers).


 • Producthandleidingen

 • V-learning is ideaal voor handleidingen. Diensten, toestellen of producten worden uitgelegd en via beeldmateriaal en Powerpoint ondersteund.

  Gedaan met de dure complexe handleidingen waar indien er iets gewijzigd dient te worden men aan een herdruk moet denken.
  Met V-learning is een aanpassing zo gebeurd.

 • Afstandsonderwijs

 • Vormingsbureaus, scholen enz... gebruiken V-learning om leerlingen de kans te geven lessen te volgen van thuis uit.

  Bepaalde opleidingcentra gebruiken V-learning om de cursist van thuis uit goed voor te bereiden op het examen in het vormingscentrum.Toepassingen van V-learning

Er zijn talloze voordelen verbonden aan een V-learning systeem, waaronder het personaliseren, aanpassen en opvolgen van het systeem.
Klik op onderstaande link voor meer info...

   
V-learning via internet
V-learning werkt perfect via internet. De nodige software om V-learing te bekijken is minimum Flash Player 7; ondertussen zijn reeds verbeterde versies verkrijgbaar. Iemand die deze software niet geïnstalleerd heeft op zijn pc kan deze gratis downloaden.

V-learning en digitale televisie
In samenwerking met de nieuwe digitale zender S. Direct zullen we in de toekomst in de mogelijkheid zijn uw pakketten via digitale TV tot in de woonkamer van iedere Belg.

Uw pakket wordt geparkeerd binnen het digitaal systeem en kan al dan niet tegen betaling worden opgevraagd.
V-learning is onafhankelijk van tijd of plaats. Wereldwijd en ten allen tijde hebben uw klanten, personeel of cursisten toegang tot uw informatie of cursus.
V-learning Via Digital TV


V-learning op cd of dvd
De V-learning-pakketten kunnen op cd of dvd gezet worden.

V-learning document
Meer info over V-learning kunt U
hier in pdf-formaat downloaden.

get Adobe Acrobat Reader